App & Go-spel

Detta är en App-baserad lagaktivitet!
För den som vet vad Pokémon Go innebär så är detta inga konstigheter alls, för er andra… Välkomna till framtiden!

Aktiviteterna utspelar sej i gränslandet mellan det verkliga och det digitala!
I en värld man brukar kalla förstärkt verklighet eller AR (Augmented reality).
Med hjälp av en mobiltelefon per lag samlar man poäng genom att utföra olika uppdrag eller svara på frågor som dyker upp i er enhet när laget befinner sej på en viss plats. Här i gränslandet kan allt hända, man kan få superkrafter eller råka kliva på en digital mina! Ni promenerar tillsammans korta sträckor till punkter utmärkta på kartan som finns i appen. Superenkelt, lättsamt och jätteroligt. Lagen väljer själva vilka uppdrag de vill utföra.

Aktiviteten går till på följande vis: som i våra övriga aktiviteter börjar vi med en samling på en förutbestämd plats. Instruktören går igenom i detalj hur aktiviteten går till, gruppen delas in i lag om ca 3-6 pers /lag.
I vissa spelformer klarar man sej utan instruktör.
Varje lag utser en telefonansvarig som laddar hem vår app till sin telefon.
Och vips är tävlingen igång!

Systemet har nästan obegränsade möjligheter och går lätt att anpassa efter gruppers egna önskemål om Teman, platser, tider etc.
kontakta oss gärna så kan vi berätta mer om vilka möjligheter det har

Umejakten

Nu är inte tid att samlas i stora grupper. Vi har därför satt ihop ett spel som passar perfekt för mindre grupper. 3-6 personer rekommenderas men ni kan såklart vara både fler eller färre. I Umejakten gäller det att samla ihop så många poäng som möjligt under en och en halv timma. Uppdragen består av allt från kluriga gåtor, foto/ filmuppgifter, frågor om Umeå, om lokalkändisar, kunskapsfrågor och roliga samarbetsövningar. Alla svar registreras på er telefon och uppdragen aktiveras genom att ni tar er till olika GPS-positioner. Under Umejakten sköter ni er själva utan instruktör och ni väljer själva när ni vill spela, Vi finns alltid till hands på telefon om ni har funderingar under spelets gång. Ni väljer själva om ni vill vara flera lag eller bara ett lag som tävlar mot tidigare lags resultat. Umejakten bokas via formuläret på startsidan.

Ledande lag är lag "CCHB" med 147 poäng! Bra jobbat!

Boka Umejakten

Gör en bokningsförfrågan så skickar vi en säker betallänk via sms. Vi har nu sänkt priset till 395:- per lag (ordinarie pris 595:-) När betalningen är genomförd så får ni all information och inloggningsuppgifter till appen via e-post. Ni kan därefter spela Umejakten när det passar er bäst. Resultatlista publiceras på vår hemsida. Om svar dröjer vid bokning och ni vill spela samma dag så går det alltid att ringa eller skicka SMS så hanterar vi er begäran direkt.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.