Aktiviteter i Umeå

Här har vi valt att lyfta fram ett urval av de färdiga aktiviteter som vi kan erbjuda. Vi kan även skräddarsy en aktivitet för just er grupp.

Teamkamp

En lättsam och rolig tävling där alla, oavsett ålder och krämpor är delaktiga till 100%. Gruppen delas in i lag som tävlar i 8 olika samarbetsgrenar. Lagen tävlar om jonglerbollar som används i en spektakulär final. Där avgörs tävlingen och ett segrande lag koras. Perfekt för grupper som vill lära känna varandra bättre eller bara släppa konfererandet en stund och ha kul!

Passar utmärkt även till stora grupper med över 100 deltagare.

Tidsåtgång ca 1,5 timma

Uppdraget

Gruppen delas in i lag om ca 3-7 personer. Efter att varje lag tilldelats ett kuvert innehållande en lista med ett antal uppdrag av varierande art, får deltagarna bege sej ut på stan. för att lösa och dokumentera så många som möjligt under en viss tid. Fler hjälpmedel, instruktioner och ledtrådar finner lagen under tävlingens gång.
I denna tävling är framgångsreceptet att vara grym på att leda, delegera och samarbeta under press.

Vid återsamlingen går vi igenom alla uppdrag och korar ett segrande lag.

Tidsåtgång: ca 2 timmar, eller efter önskemål.

VR

Häng med på en Mount everestexpedition, dyk med havens coolaste djur, besök rymdstationen ISS eller softa på en paradisstrand... Allt är möjligt med VR.

Med ett par VR-glasögon och touchkontroller på händerna känns det verkligen som om man är i en helt annan värld!

Som vanligt är vi mobila! Vi kommer till ert kontor, konferensrum, verkstad eller vardagsrum och riggar upp vår utrustning.
Det enda som behövs är en golvyta på minst 3 X 3 M

Vårt stora utbud av upplevelser och spel gör att vi kan anpassa aktiviteten efter era önskemål på plats, vissa vill tävla, andra bara uppleva den magiska känslan. Vi riggar även upp en stor TV-skärm så att alla kan se vad som händer i den virtuella världen! Ni kan välja om ni vill ha en instruktör på plats eller sköta er själva efter instruktioner.

Perfekt för AW´n, Konferensen, jubilarfirandet, företagets familjedag, mässan mm.

Isskulptering

Isskulptur Isskulptur Isskulptur Isskulptur Isskulptur Isskulptering

Boka en riktigt stämingsfull och kreativ aktivitet. Två till fyra personer arbetar på varje isblock där bara fantasin sätter gränerna för vad ni skapar. Aktiviteten passar utmärkt till möhippan/svensexan eller som konferensaktivitet. Vi har erfarenhet av att ta emot grupper ända upp till 200 personer. Aktiviteten inleds med en instruktion där vi går igenom lite tips och säkerhetsinformation.

 Tidsåtgång: ca 2 timmar