Aktiviteter i Umeå

Här har vi valt att lyfta fram ett urval av de färdiga aktiviteter som vi kan erbjuda. Vi kan även skräddarsy en aktivitet för just er grupp.

Teamkamp

En lättsam och rolig tävling där alla, oavsett ålder och krämpor är delaktiga till 100%. Gruppen delas in i lag som tävlar i 8 olika samarbetsgrenar. Lagen tävlar om jonglerbollar som används i en spektakulär final. Där avgörs tävlingen och ett segrande lag koras. Perfekt för grupper som vill lära känna varandra bättre eller bara släppa konfererandet en stund och ha kul!

Passar utmärkt även till stora grupper med över 100 deltagare.

Tidsåtgång ca 1,5 timma

Uppdraget

Gruppen delas in i lag om ca 3-7 personer. Efter att varje lag tilldelats ett kuvert innehållande en lista med ett antal uppdrag av varierande art, får deltagarna bege sej ut på stan. för att lösa och dokumentera så många som möjligt under en viss tid. Fler hjälpmedel, instruktioner och ledtrådar finner lagen under tävlingens gång.
I denna tävling är framgångsreceptet att vara grym på att leda, delegera och samarbeta under press.

Vid återsamlingen går vi igenom alla uppdrag och korar ett segrande lag.

Tidsåtgång: ca 2 timmar, eller efter önskemål.

Digital poängjakt

Poängjakt Poängjakt Poängjakt Poängjakt Poängjakt Poängjakt

Lagvis tilldelas ni en ryggsäck och surfplatta. Med hjälp av surfplattan ska ni navigera er till ett antal punkter som har placerats ut i området. Här ställs ni inför varierande uppdrag, Allt från logiskt tänkande, kluriga frågor och kreativa uppdrag. Vissa uppdrag kräver även att ni fotograferar eller filmar – allt för att samla så många poäng som möjligt. Akta er för tullzoner, går ni in i dessa drabbas laget av minuspoäng!

Tidsåtgång ca 2 timmar

Isskulptering

Isskulptur Isskulptur Isskulptur Isskulptur Isskulptur Isskulptering

Boka en riktigt stämingsfull och kreativ aktivitet. Två till fyra personer arbetar på varsitt isblock där bara fantasin sätter gränerna för vad ni skapar. Aktiviteten passar utmärkt till möhippan/svensexan eller som konferensaktivitet. Vi har erfarenhet av att ta emot grupper ända upp till 200 personer. Aktiviteten inleds med en instruktion där vi går igenom lite tips och säkerhetsinformation.

 Tidsåtgång: ca 2 timmar