Aktiviteter i Umeå

Här har vi valt att lyfta fram ett urval av de färdiga aktiviteter som vi kan erbjuda. Se vårt fullständiga utbud på www.aktivator.nu

Teamkamp

En lättsam och rolig tävling där alla, oavsett ålder och krämpor är delaktiga till 100%. Gruppen delas in i lag som tävlar i 8 olika samarbetsgrenar. Lagen tävlar om jonglerbollar som används i en spektakulär final. Där avgörs tävlingen och ett segrande lag koras. Perfekt för grupper som vill lära känna varandra bättre eller bara släppa konfererandet en stund och ha kul!

Detta är vår i särklass mest populära aktivitet. Passar utmärkt även till stora grupper med över 100 deltagare.

Kreativitet

Under den här kategorin finns aktiviteter som bygger på kreativitet och samarbete. Aktiviteterna anpassas efter era önskamål och efter gruppstorlek. Några exempel på aktiviteter är:

Lådbilsbygge: Här delas gruppen in i lag om ca 5 personer. Ur en gemensam hög med virke och annat material gäller det att skapa sin egen fantastiska farkost! Själva tävlingen består av flera moment bland annat gäller det att göra en professionell och säljande presentation av sin bil. Självklart avslutas det med ett race!

Flottbygge: Principen är densamma som vid lådbilsbygge men här handlar det om att lagen ska konstruera en flotte som kan bära hela laget. Självklart avslutar vi med att testa flottarna i en tävling.

Isskuptering: En väldigt trevlig och kreativ aktivitet. Gruppen delas in i mindre lag som får varsitt isblock samt en uppsättning verktyg för att skulptera i detta fantastiska material.

Bumerangbygge: Bygg din egen Bumerang!  Vi berättar kort om Bumerangens historia samt förklarar "magin" hur det kan komma sej att den kommer tillbaks. Ni får varsit utsågat ämne som ni filar, putsar och sätter er personliga prägel på, vi finns hela tiden till hands och svarar på frågor och hjälper till om det behövs. Verktyg tillhandahåller vi. Provkastning och kanske en tävling för att se viken som kommer tillbaks närmast till utkastpunkten.

Action

Vi har mängder av mer eller mindre fartfyllda aktiviteter. Några exempel på actionfyllda aktiviteter:

Archerytag: Utrustad med varsin pilbåge samt pilar med mjuka spetsar möts ni på en spelplan. Reglerna liknar spökboll. Helt enkelt att skjuta ut alla i motståndarlaget innan de skjuter ut er. Om ni är många ordnar vi turneringsspel.

Bubble football: Iklädda gigantiska, uppblåsbara bollar möts ni i en fotbollsmatch där hårda tacklingar varmt rekommenderas!

Mångkamp: Vi sätter ihop en mångkamp med grenar enligt önskemål. Exempel på grenar är pilbåge, pistol, yx/knivkastning, blåsrör mm.

Paintball: För se mer adrenalinsugna sätter vi upp en spelplan där ni önskar där ni använder markörer för att peppra varandra med färgkulor. Vi har även en fast skogsbana på cykelavstånd från centrala Umeå. Läs mer HÄR!

Flottäventyr

En stillsam tur i eget tempo i våra stadiga gummiflottar. Flottarna lämpar sig för upp till tio personer inklusive packning men åtta personer brukar vara perfekt. Paddla ner för Umeälven eller på annan valfri plats. Gör stopp efter vägen för fika eller grillning. Vi levererar flotte inklusive paddlar och flytvästar och hjälper er igång. När ni paddlat färdigt så möter vi upp och tar emot er. Kan med fördel kombineras med någon av våra andra aktiviteter. Vad sägs till exempel om ett stopp på Bölesholmarna för en match Archerytag eller att avsluta dagen med en paintballmatch när ni stigit i land?