Aktiviteter i Umeå

Här har vi valt att lyfta fram ett urval av de färdiga aktiviteter som vi kan erbjuda. Vi kan även skräddarsy en aktivitet för just er grupp.

Teamkamp

En lättsam och rolig tävling där alla, oavsett ålder och krämpor är delaktiga till 100%. Gruppen delas in i lag som tävlar i 8 olika samarbetsgrenar. Lagen tävlar om jonglerbollar som används i en spektakulär final. Där avgörs tävlingen och ett segrande lag koras. Perfekt för grupper som vill lära känna varandra bättre eller bara släppa konfererandet en stund och ha kul!

Passar utmärkt även till stora grupper med över 100 deltagare.

Tidsåtgång ca 1,5 timma

Uppdraget

Gruppen delas in i lag om ca 3-7 personer. Efter att varje lag tilldelats ett kuvert innehållande en lista med ett antal uppdrag av varierande art, får deltagarna bege sej ut på stan. för att lösa och dokumentera så många som möjligt under en viss tid. Fler hjälpmedel, instruktioner och ledtrådar finner lagen under tävlingens gång.
I denna tävling är framgångsreceptet att vara grym på att leda, delegera och samarbeta under press.

Vid återsamlingen går vi igenom alla uppdrag och korar ett segrande lag.

Tidsåtgång: ca 2 timmar, eller efter önskemål.

Digital poängjakt

Poängjakt Poängjakt Poängjakt Poängjakt Poängjakt Poängjakt

Lagvis tilldelas ni en ryggsäck och surfplatta. Med hjälp av surfplattan ska ni navigera er till ett antal punkter som har placerats ut i området. Här ställs ni inför varierande uppdrag, Allt från logiskt tänkande, kluriga frågor och kreativa uppdrag. Vissa uppdrag kräver även att ni fotograferar eller filmar – allt för att samla så många poäng som möjligt. Akta er för tullzoner, går ni in i dessa drabbas laget av minuspoäng!

Tidsåtgång ca 2 timmar

Lådbilsbygge

lådbil lådbil lådbil lådbil lådbil Lådbilsbygge

Här delas gruppen in i lag om ca 5 personer. Ur en gemensam hög med virke och annat material gäller det att skapa sin egen fantastiska farkost! Själva tävlingen består av flera moment bland annat gäller det att göra en proffesionell och säljande presentation av sin bil. Självklart avslutas det med ett race!

Fungerar även bra för grupper på över 100 personer

 Tidsåtgång: ca 2,5 timmar