Bokningsförfrågan

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Aktiviteter för alla tillfällen

Välkommen till Norrlands bredaste aktivitetsföretag som nu också etablerar sig i Umeå! Vi har sedan 1997 arrangerat mer eller mindre äventyrliga aktiviteter för alla typer av grupper. Vi har ett mycket brett utbud av aktiviteter och vi anpassar alla aktiviteter efter kundens önskemål och gruppens förutsättningar.  

Kontakta Aktivator inför konferensen, kundeventet, planeringsdagen eller bara för en rolig after work med kollegorna. Vi har också mängder av aktiviteter som passar vid möhippor, svensexor, födelsedagsfiranden eller en rolig dag med familj eller vänner. Är du engagerad i idrottsförening och funderar över något roligt till säsongsavslutningen? Kontakta oss, vi har något som passar! På den här sidan har vi valt att presentera ett litet urval av våra färdiga aktiviteter. Hela vårt utbud kan ni läsa om på www.aktivator.nu.

Om ni har specifika önskemål om aktiviteter som ni inte hittar på vår hemsida så brukar vi alltid hitta lösningar, oavsett om vi genomför aktiviteten själva eller om vi tar hjälp av vårt stora nätverk av kontakter.

Facebook