Aktiviteter för alla tillfällen

Välkommen till Norrlands bredaste aktivitetsföretag som nu också etablerar sig i Umeå! Vi har sedan 1997 arrangerat mer eller mindre äventyrliga aktiviteter för alla typer av grupper. Vi har ett mycket brett utbud av aktiviteter och vi anpassar alla aktiviteter efter kundens önskemål och gruppens förutsättningar.

Coronaviruset

Med anledning av de utökade restriktioner som råder i Västerbotten för närvarande behöver vi nu vara extra varsamma med vilka aktiviteter vi väljer att erbjuda. Vi har valt att fortsatt ha paintballbanan öppen för bokning. Om ni väljer att boka paintball hos oss då kommer vi att vara extra noggranna med att alla håller avstånd. Paintball är en utmärkt aktivitet på det viset då vi spelar utomhus och avståndet kommer naturligt.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vid samtliga arrangemang. Detta gör vi bland annat genom att vidta åtgärder för att undvika att många människor samlas i grupp. Vi vill att du stannar hemma om du känner minsta förkylningssymptom och vi tillämpar extra generösa avbokningsregler. All aktivitetsutrustning rengörs och desinficeras noggrant mellan varje användning.

Aktiviteter för digitala möten

Kvarkenfisk

Vi jobbar just nu med helt nya aktiviteter som är anpassade för digitala möten. Få ett avbrott i er digitala konferens med en teambyggande aktivitet. Vi har flera färdiga koncept men kan även anpassa aktiviteten helt enligt era önskemål. Ett virituellt escaperoom? En besträckare med en frågesport under en stärkande promenad eller ett quiz där frågorna kan anpassas helt efter er verksamhet? Kontakta oss för att få veta mer!

Gör en förfrågan

Kontakta oss genom att fylla i formuläret med en förfrågan så återkommer vi inom kort. Det går givetvis lika bra att ringa oss på 070-243 10 21.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.