Paintball i Umeå

Vi är stolta att presentera vår nya paintballbana på bekvämt cykelavstånd från Umeå. Banan är en skogsbana och den är belägen vid Gimonäs (se karta nedan). All utrustning är helt ny för i år.

Paintball är en actionfylld aktivitet som passar perfekt för möhippan, svensexan, kickoffen eller helt enkelt en rolig stund med vänner. Paintball passar också bra i dessa tiden då distansen till varandra kommer naturligt. All utrustning tvättas och desinficeras noga innan användning. Den ammunition som används är helt ofarlig för både människor och miljö och den är ekologoskt nedbrytbar. Den går dessutom bort i tvätten.

Ring eller maila för bokning. Det går också bra att kontakta oss via kontaktformuläret på startsidan.

Öppna spel

För dig som inte lyckas mobilisera hela kompiskretsen arrangerar vi öppna spel. Spelet blir av om minst åtta deltagare anmäler sig. För att delta ska du ha fyllt 18 år. Klockan 12:00 på speldagen meddelar vi via sms om tillräckligt många har anmält sig och spelet därmed blir av. Vi lägger upp ett evenmang på Facebook för varje spel där man kan anmäla sig. Det går också bra att anmäla sig via mail, sms eller telefon. Betalning sker på plats.

Priser

Grundpris 300 kronor per person (minsta debitering åtta personer).

Studentpris 230 kronor per person.

I grundpriset ingår all utrustning utom skor samt 200 boll (ammunitionen). Vi rekommenderar skor som fungerar i skogen.

Extra boll 50 kronor/100 boll.